Subscribe to our newsletter:

P-Sthlm

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
  • Navigation
I want this app
Download from AppStore

P-Sthlm är en applikation för iPhone som hjälper dig med de dagliga parkeringsproblemen i Stockholm. Hatar du att jaga p-plats och att få p-böter och är du osäker på vad p-skyltarna betyder? Då är P-Sthlm den perfekta applikationen för dig!


Den hjälper dig dessutom att parkera trafiksäkert och ger dig tips på var det kan finnas lediga p-platser i omgivningen där du befinner dig. Den påminner dig om att flytta bilen innan parkeringstiden går ut.

Om du är ny i stan, på besök eller om du ska parkera i en stadsdel som du inte känner till kan du i förväg planera var du ska parkera. Alla stadens gator finns listade med aktuell parkeringsinformation. Applikationen visar var du parkerat din bil, bra för dig som inte hittar så bra i Stockholm. Du ser i kartvyn var du befinner dig och kan navigera tillbaka till din bil.

Hur många meter före korsning får man parkera? Och vad gäller för lastzon med tidsangivelser? Om det var längesen du kunde alla parkeringsskyltar och regler innantill har vi samlat regler och skyltar på ett överskådligt sätt.

P-Sthlm är gratis och du behöver inte köpa någonting inne i applikationen. En tydlig demonstration och mer information om alla finesser hittar du på www.p-sthlm.se