Subscribe to our newsletter:

Het Belang van Limburg

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • News
  • Newsstand
  • News & Politics
I want this app
Download from AppStore

Lees Het Belang van Limburg digitaal. Met de nieuwsapplicatie van Het Belang van Limburg heb je als abonnee altijd en overal toegang tot jouw vertrouwde krant. De applicatie laat bovendien toe alle regionale edities (zoals de GoedNieuwsKrant en Het Belang van uw Gemeente) en andere bijlages van de krant te lezen zonder bijkomende kosten.
- In onze vernieuwde digitale krant kan je makkelijk navigeren tussen de rubrieken via de knoppen bovenaan.
- Per rubriek presenteren we je een duidelijk overzicht van de belangrijkste artikels.
- Via het aanklikken van deze titels kan je meteen het gewenste artikel lezen.
- Met de handige ‘Terug’-knop navigeer je weer naar de overzichtspagina.
- Onze rustige bladspiegel en aantrekkelijke opmaak zorgen voor een optimaal leescomfort.
- De vernieuwde krant werd verrijkt met extra foto’s en video’s.
- In het archief vind je nog steeds de kranten van de laatste 30 dagen terug.
- Dankzij de navigatie links kan je makkelijk je regio wijzigen of navigeren naar de TV-gids, het sportkatern, het weerbericht...
- De navigatie laat je ook toe om over te schakelen van tablet krant naar papieren krant. Zo kies jij of je volledig digitaal de krant wil ontdekken of in een kranten look & feel wenst te lezen.

Wie kan gratis digitaal lezen?

Om de digitale krant te lezen heb je een digitaal abonnement nodig of een zesdaags abonnement op de papieren krant. Je hebt ook een login nodig om de krant digitaal te kunnen lezen.

Een digitaal abonnement kan afgesloten worden op de site van Het Belang van Limburg. Indien je over een iPad beschikt kan je eveneens de krant aankopen via iTunes.

Auto renewal
Indien je Het Belang van Limburg voor een week hebt aangeschaft (5.99€) wordt dit abonnement automatisch vernieuwd, tenzij je de automatische vernieuwing uitschakelt, ten laatste 24 uur voor het aflopen van de lopende abonnementsperiode. Default staat de automatische vernieuwing aan.
- De betaling wordt verrekend en beheerd via je i-Tunes-account na confirmatie van je aankoop.
- De betaling voor een volgende abonnementsperiode gebeurt via je iTunes-account, 24 uur voor het aflopen van het lopende abonnement.
- Annulering van een lopende abonnement is niet mogelijk tijdens de lopende abonnementsperiode
- Als gebruiker kun je je abonnement zelf beheren. Je kan de automatische vernieuwing uitzetten door naar de instellingen van je iTunes-account te gaan, op je iPad of op je computer. Klik daar opeenvolgend op Store > Toon Apple ID > Beheer abonnementen.
- Algemene voorwaarden van Het Mediahuis, uitgever van Het Belang van Limburg, vindt u hier: http://mediahuis.be/voorwaarden/
- Privacy policy van Het Mediahuis, uitgever van de Het Belang van Limburg, vindt u hier: http://mediahuis.be/privacy/