Subscribe to our newsletter:

Mots encreuats Vox

$0.99
iPad
Genres:
  • Games
  • Entertainment
  • Board
  • Puzzle
I want this app
Download from AppStore

Aquesta aplicació està avalada per l’èxit de la versió en castellà, que es va mantenir més de dos mesos consecutius com la més venuda per a iPad a Espanya. Declarada diverses vegades per Apple "aplicació de la setmana", recentment ha estat escollida, també per Apple, “aplicació de l’any” en la categoria d’entreteniment a Espanya.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Inclou 60 mots encreuats i periòdicament es publicaran noves versions que incorporaran, de manera gratuïta, paquets de nous mots encreuats i petites millores de l’aplicació.

La qualitat de les definicions de l’aplicació està garantida pel segell editorial VOX, proveïdor oficial de Mots encreuats VOX, d’acord amb el seu Diccionari Manual de la Llengua Catalana Vox.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Mots encreuats VOX s’adreça als qui consideren els mots encreuats com una forma d’entreteniment imprescindible, i per això la nostra aplicació està perfectament dissenyada per aconseguir la màxima satisfacció. Pots escollir entre 60 mots encreuats, organitzats en cinc nivells de dificultat, que contenen una mitjana de 78 paraules. En total n’hi ha més de 7.000 (aproximadament 18.000 lletres).

Amb Mots encreuats VOX aconseguiràs canviar fàcilment entre la definició vertical i l’horitzontal d’una casella, podràs seleccionar la tipografia que més t’agradi entre 12 models diferents, comprovar si has encertat la teva resposta, esborrar ràpidament les lletres equivocades i fins i tot mostrar les paraules correctes quan ho consideris necessari o desfer els moviments realitzats, a més a més de desar la partida i saber el temps que has emprat en completar-la. Tot això en un entorn de joc visualment atractiu. D’altra banda, l’aplicació permet connectar-se a les xarxes socials, per poder-nos seguir a Facebook i Twitter.

Si t’agraden els mots encreuats, aquesta és la teva aplicació. Compra-la pel preu d’un diari i a canvi tindràs moltes hores de diversió assegurada.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Comentaris recollits en blocs especialitzats sobre la versió en castellà:

“…Olvídate del lápiz y el papel, ahora jugarás a tus pasatiempos favoritos desde tu tableta en cualquier momento y cualquier lugar…”. ★ 14/07/2011 ★ aplicacionIpad.com

“…una aplicación que está causando furor en la App Store española…”. ★ 31/07/2011 ★ actualidadIpad.com

“…optimizada para que el jugador pueda sacar el máximo posible de cada partida a la que juegue…”. ★ 15/08/2011 ★ mundIpad.com

“…aplicación cuidada hasta el último detalle, la jugabilidad es descaradamente buena, su diseño exquisito…”. ★ 22/08/2011 ★ iPhoneA2.com

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Opinions d’alguns dels usuaris de la versió en castellà:

"... Perfectamente adaptada al IPad. Desde el primer momento se nota un gran trabajo de elaboración...".

"... Sin duda la mejor aplicación de crucigramas...".

"... Cultivar y ejercitar la mente con esta aplicación es sencillamente maravillosa...".

"... Fácil de usar y elegante. Funcionamiento muy logrado...".

"... Está genial. Se acabaron los de papel...".