Subscribe to our newsletter:

Kom ut av depresjon - fornyet glede og overskudd

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Health & Fitness
I want this app
Download from AppStore

Depresjon er en negativ mental tilstand som overtar logiske tanker, gjør ting uklare, gjør deg nedtrykt og usikker på deg selv. Depresjon kan være vanskelig å hanskes med uten den rette hjelp – og her er hjelpen du trenger for å omprogrammere depressive tanker til nye, glade og positive tanker – som kan åpne for nye muligheter og positive opplevelser i hverdagen.


Hypnosen mot depresjon hjelper deg automatisk:

- Kom ut av depresjon er en lett og enkel måte å fjerne den depressive skyens grep om tankene dine.
- Du får help til å se nye muligheter og oppløse depresjonen
- Du får en forklaring på hvordan depresjonen påvirker deg og hva du kan gjøre med den. Og du får hjelp til å gjøre det.
- Depresjon tar energien fra mange mennesker – det er ingen grunn til å la den fortsette med å ha kontrollen.

La ikke hjernen din lenger styres av depressive tanker, men gjør deg selv fri og finn fornyet glede over livet, dagligdagen og det du opplever. Invester i din egen fremtid og livsglede med hypnosen Kom ut av depresjon.

Behandling av depresjon med hypnose
Lytt til den hver dag i en periode inntil du merker at tankene og mønstre dine begynner å mykne og bli mer fleksible. Deretter kan du lytte til hypnosen når du har behov for et positivt input og litt ekstra hjelp i hverdagen.

Husk at hypnosen skal høres med lukkede øyne for å få optimalt resultat. Og du må ikke kjøre bil eller gjøre noe annet konsentasjonskrevende mens du lytter.