Subscribe to our newsletter:

Selvfølelse og selvtillit med hypnose

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Health & Fitness
I want this app
Download from AppStore

Få en sterkt selvfølelse i dag med hypnose på lydbok!


• DET FÅR DU I "SELVFØLELSE OG SELVTILLIT MED HYPNOSE": •
-------------------------------------------------------
Du får en skjønn og behagelig hypnose som på en rask og avslappende måte gjør at du begynner å verdsette deg selv mer, du finner en ny energi og begynner å tro mer på deg selv. I løpet av hypnosen får du trent ditt sinn og dine tanker til å tenke mer positivt, lære å verdsette deg selv og til å bygge opp din selvfølelse og din selvtillit helt automatisk.

Hypnose er helt ufarlig og svært effektivt, og din hjerne kan ikke unngå å reagere på de positive suggesjonene og dermed øke din selvtillit. Og det gode er at du kan bruke hypnosen så mye du vil, og det eneste som kan skje er at du fortere begynner å få en sterkere selvfølelse.

Din hjerne blir daglig stimulert til å tenke positivt om deg selv, og vil sammen med hypnosen styrke oppbyggingen av din selvfølelse og din selvtillit.


• HVORDAN BRUKES HYPNOSEN TIL SELVFØLELSE? •
---------------------------------------------
Hele hypnosen er bygget opp slik at du hver eneste gang du hører den, i et avslappet og uforstyrret miljø, bygger opp din selvfølelse og din selvtillit. Du får den fulle effekten av hypnosen hvis du daglig i en periode på 30 dager lytter til hypnosen og lar deg påvirke av de positive suggesjonene.

Du vil allerede fra første dag begynne å merke en stor forskjell.

En ekstra gevinst ved hypnosen er at du får slappet helt av og finner et nytt pusterom i hverdagen din, det blir en stund på dagen som du gleder deg til, hvor du får både forsterket din selvfølelse, stresset av og ladet opp til resten av dagen.

Selvtillitshypnosen fungerer helt automatisk, og du får forsterket din selvfølelse uten at du skal gjøre annet enn å lytte og slappe av.