Subscribe to our newsletter:

Eigenwaarde en zelfvertrouwen met hypnose

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Book
I want this app
Download from AppStore

Vandaag al meer zelfvertrouwen met hypnose via een luisterboek

- Dit krijgt u met Zelfvertrouwen met hypnose

Een leuke en aangename hypnose waardoor u uzelf op een snelle en ontspannende manier meer leert waarderen, u krijgt nieuwe energie en begint meer in uzelf te geloven. Tijdens de hypnose worden uw geest en gedachten getraind om positiever te denken, u leert om uzelf te waarderen en u bouwt automatisch uw gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen op.

Hypnose is volledig veilig en zeer effectief; uw hersenen kunnen niet nalaten om op positieve suggesties te reageren en daardoor uw gevoel van eigenwaarde te vergroten. En het goede nieuws is dat u de hypnose zo vaak kunt gebruiken als u wilt. Het enige dat er gebeurt, is dat u al snel meer zelfvertrouwen krijgt.

Uw hersenen wordt dagelijks gestimuleerd om positief over uzelf te denken, en ze zullen samen met de hypnose uw gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen versterken.


- Hoe wordt hypnose voor het gevoel van eigenwaarde gebruikt?

De hele hypnose is zo gestructureerd dat u, elke keer als u er naar luistert, in een ontspannen en ongestoorde omgeving uw eigenwaarde en zelfvertrouwen opbouwt. U ervaart het volledige effect van de hypnose als u over een periode van 30 dagen dagelijks naar de hypnose luistert, en u door de positieve suggestie laat beïnvloeden.

Al vanaf de eerste dag merkt u het verschil.

Een bijkomend voordeel van hypnose is dat u volledig ontspant en een nieuwe ruimte in uw leven vindt, het wordt een moment waarnaar u uitkijkt, waarin u uw gevoel van eigenwaarde versterkt, ontstrest en u uzelf oplaadt voor de rest van de dag.Een eigenwaardehypnose werkt volledig automatisch en u verbetert uw gevoel van eigenwaarde. U hoeft alleen maar te luisteren en te ontspannen.