Subscribe to our newsletter:

iGyógytorna - Otthon végezhető gyógytorna gyakorlatok

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Health & Fitness
  • Medical
I want this app
Download from AppStore

Ülő munkát végez? Fáj a dereka, nyaka, háta? Gerincsérv kínozza? A hosszas ülőmunkától fájnak a tagjai? Nincs ideje elmenni gyógytornász szakemberhez, de szeretne változtatni a helyzetén?

Az iGyógytorna App Önnek készült! Az alkalmazásban rövid, otthon vagy a munkahelyen végezhető gyógytorna gyakorlatokat állítottunk össze, melyek segítségével akár napi 20-30 perces ráfordítással javíthatja tartását, közérzetét, csökkentheti fájdalmát.

A gyakorlatsorokat a nemzetközi irányelveknek megfelelően Kemenesné Rácz Judit (http://www.krgymnastik.hu/), nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező okleveles gyógytornász szakember segítségével és narrációjával készítettük el, aki szívesen segít Önnek egy személyes konzultáció során elsajátítani a helyes gyakorlatvégzést, hogy azután Ön otthonában a saját időbeosztása mellett végezhesse a gyakorlatokat.

Mit tartalmaz az alkalmazás?
5 különböző területre fókuszáló gyógytorna gyakorlatsort

A gyakorlatokat elsősorban általános panaszok enyhítésére alkottuk meg. Ilyen panaszok a derék-, hát-, váll-, nyak-, lábfájdalmak. A speciális panaszok vagy sérülések kezelésére nem alkalmas az alkalmazás. Ilyen esetekben személyes konzultáció javasolt szakorvossal.

Nyomatékosan felhívjuk a jelen iGyógytorna iPhone alkalmazást letöltők figyelmét arra, hogy az abban szereplő gyógytorna kezeléseket mindenki kizárólag a saját felelősségére használhatja, ezzel kapcsolatban sem Kemenesné Rácz Judit gyógytornász, sem pedig a jacsomedia Kft. semmilyen felelősséget nem vállal.