Subscribe to our newsletter:

Magyar / Francia kifejezéstár - French / Hungarian phrasebook - Multiphrasebook

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Travel
  • Education
I want this app
Download from AppStore

--> ENGLISH DESCRIPTION BELOW!!! <---

Indulás előtt állsz? Az francia kifejezéstár és fordító a te ideális útitársad! Ez az alkalmazás egy hangos kifejezéstár és magyar / francia offline fordító. Internet kapcsolatot nem igényel.

Az francia kifejezéstár és fordító 1300 magyar mondatot tartalmaz, olaszról fordítva egy anyanyelvű professzionista által. Mindegyik mondat meghallgatására lehetőség van.

Az francia kifejezéstár és fordító számos mondatot tartalmaz és ennek köszönhetően valóban elengedhetetlen egy utazó számára: a mondatok különösen a turizmus, a rövid és középtávú utazások során alkalmazhatóak. A kezelői felület úgy lett megtervezve, hogy könnyű legyen olvasni, értelmezni: a lefordított mondat pirossal van kiemelve, így tehát minden ami szükséges a kommunikációhoz megjelenik a készülék képernyőjén és érthetővé válik egy szempillantás alatt.

Az francia kifejezéstár és fordító szintén hasznos lehet a tanulás és nyelvgyakorlás során is: a gyors hozzáférés érdekében a mondatok elmenthetőek a kedvencek közé és így jól használhatóak a kiejtés gyakorlásához.

Mire vársz? Töltsd le most!

-------------------------------------------

Heading out? The French to Hungarian phrasebook and translator is your ideal travel buddy! This app is a French to Hungarian talking phrasebook and offline translator. It does not require an internet connection.

The French to Hungarian phrasebook and translator contains a list of 1300 professionally translated phrases. It is possible to listen to the pronunciation of each phrase.

Thanks to the multiplicity of its lexicon, the French to Hungarian phrasebook and translator is really indispensable for a traveller: the included phrases have been specifically selected for tourism and for short - middle term stays. The interface has been designed to be easily readable: the translated phrase is highlighted in red, so all you have to do in order to communicate is to show the screen of your device, and you will be understood in no time!

The French to Hungarian phrasebook and translator is also useful for language learning / improvement: you can save the phrases in a favorites section for easy access, and use them later to train yourself with the pronunciation.

So what are you waiting for? Download it now!