Subscribe to our newsletter:

laTertulia

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Reference
  • Education
I want this app
Download from AppStore

LA TERTULIA: INSPIRATIEBRONLA TERTULIA: INSPIRATIEBRON

Een prachtige oude plek in de natuur waar u direct in de ban raakt van de verfijnde eenvoud en puurheid... binnen en buiten.

De ideale omgeving om geconcentreerd en in alle rust te werken, te bezinnen en te ontspannen.

La Tertulia is een energieplek die inspirerend is: huur een ruimte, doe mee aan een activiteit of ontspan in de theetuin na een wandeling.

De binnen- en buitenruimten zijn flexibel ingericht zodat u er op geheel eigen wijze gebruik van kunt maken. Denk aan bijeenkomsten in een van de tuinen, in het atelier of in de stilte-ruimte. Vergaderingen, brainstorm sessies, presentaties, lezingen, teambuilding, coaching. La tertulia heeft allerlei arrangementen met middageten en avondmaal voor u in petto.

Maar u kunt zich ook inschrijven voor de workshops Vertoon-Je-Eigen-Kunstje en Laat-Je-Laven.

Of neem deel aan de verschillende cursussen dans en beweging, meditatie en mindfulness, tai-chi en qigong. Er zijn ook filmavonden, verwendagen en creatieve foodworkshops.

Ontspan en ervaar de diepe rust in de theetuin of boomgaard, na een wandeling door de Maasheggen, over de dijken en in de Maasvlakte. Geniet van prachtige uitzichten op de Maas en de Mookerheide.

La Tertulia ligt in het dorp Sint Agatha, 1km van Cuijk en 15km zuid-oostelijk van Nijmegen.

Wat betekent Tertulia?
Tertulia is een moment.

Een eeuwenoude manier om bijeen te komen; informeel samenzijn op een zolder, in een cafe of huiskamer. Vaak met literaire, politieke of artistieke boventonen. Het woord Tertulia vindt zijn oorsprong in de Spaanse taal.

In de VS organiseren adviesbureaus Tertulia's als informele platforms om kennis te delen over wetenschap en technologie.

Zoals het een ware Tertulia betaamt, wordt hier de perfecte sfeer gecreëerd voor uw bijeenkomst: ongedwongen, informeel en direct.

"Het creëren van de juiste sfeer is voor mij van het grootste belang om de gast een optimale omgeving te kunnen bieden", aldus Tulia Aben, oprichtster van La Tertulia.

“Deze ruimte wil ik graag delen!! La Tertulia: een inspiratiebron voor iedereen.


U bent van harte welkom", Tulia Aben