Subscribe to our newsletter:

Single.dk - dating og vidunderlige parforhold

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Social Networking
  • Lifestyle
I want this app
Download from AppStore

Efter at have prøvet et par andre dating tjenester fandt jeg endelig den store kærlighed med single.dk. Vi er så lykkelige sammen. Mange tak!
— Helle, 29 år, København

Havde været single i 3 år og var ved at være lidt træt af det. Gav single.dk en chance. Kom hurtigt på date og det gav pote. Vi er flyttet sammen, og er begyndt at snakke om børn.
— Anders, 34 år, Roskilde

Dating har aldrig været nemmere end nu. Med Single.dk kan du møde over 40.000 singler fra hele Danmark direkte fra din telefon. Træt af overfladisk dating? Det er nemt at finde en kæreste, men det er svært at finde den helt rigtige. Derfor har vores datingeksperter fokuseret på kvalitet, og udviklet en avanceret teknologi der gør det muligt for dig at finde den du passer allerbedst sammen med når det kommer til dating, samliv, personlighed, livsstil, etik og moral og samfund.

Vi hjælper dig med at finde den kæreste du passer sammen med på den lange bane.

Abonnement - Guldmedlemskab
---
Med et Single.dk Guldmedlemskab får du fuld adgang til medlemskabsfunktionerne i Single.dk app’en og på www.single.dk. Du kan selv vælge den medlemsperiode, der passer bedst til dine behov og medlemskabet koster fra 219 kr / måned.

Guldmedlemskab er et abonnement, der automatisk fornyes, og beløbet vil blive trukket fra din iTunes-konto. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement under indstillingerne for din iTunes-konto. Abonnementet skal være opsagt senest 24 timer før den næste fornyelse for at sikre, at det ikke fornyes.

Har du spørgsmål til Single.dk kan du altid kontakte vores kundeservice på www.single.dk/help.