Subscribe to our newsletter:

Van Wensen Makelaars

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Utilities
I want this app
Download from AppStore

Van Wensen Makelaars te Klundert is uw makelaar voor de hele gemeente Moerdijk! En wat is er dan gemakkelijker dan het hele aanbod in één overzichtelijke app te zoeken, bekijken, uw favorieten op te slaan en direct van de App contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.

Van Wensen Makelaars is opgericht op 29 juli 2009. Juist in een tijd waarbij de makelaardij een nieuwe dimensie krijgt. Een dimensie waar servicegerichtheid en kennis van de markt essentieel zijn om u van dienst te zijn. Net iets verder kijken dan gebruikelijk is. Potentiële kopers die informatie geven die niet direct zichtbaar is. Bijvoorbeeld de bushalte of supermarkt op loopafstand, of de kinderspeelplaats en de basisschool. Al deze zaken zijn net zo belangrijk geworden bij het kopen van een huis als het huis zelf.

Pieter van Wensen, geboren en getogen in Klundert, is reeds sinds 2002 als makelaar actief, gecertificeerd bij Stichting vastgoedCert en beëdigd als lid van de NVM. Zo heeft u de zekerheid dat aan kwaliteitseisen is voldaan en dat we kennis hebben van de markt in de gemeente Moerdijk.

Natuurlijk kunnen we niet al uw wensen realiseren, maar heeft u:
Verkoopwensen
Aankoopwensen
Taxatiewensen
Huurwensen
Verhuurwensen
Nieuwbouwwensen

Van Wensen Makelaars biedt u graag een zorgeloze en professionele begeleiding.

Met deze innovatieve App blijft u altijd op de hoogte van ons actuele aanbod. Liever een persoonlijk gesprek? Neemt u dan contact met ons op. We helpen u graag.

www.vanwensenmakelaars.nl
m.vanwensenmakelaars.nl


"Van Wensen tot Wonen!"