Subscribe to our newsletter:

Revista Forbes, editia romaneasca

Free
iPad
Genres:
  • Business
  • Finance
I want this app
Download from AppStore

Ediţia românească a celei mai vândute reviste de business-life din lume devine disponibilă acum şi în varianta pentru iPad. Aplicaţia promite o întâlnire cu liderii din business români şi străini, care propun noi conduite economice din perspectiva propriilor reuşite din ultimii ani, dar şi a temerilor cu care se confruntă.

Nu ocolim nici componenta de lifestyle a revistei prin care încercăm să vă prezentăm lucrurile frumoase, ingenioase şi inedite care se întâmplă în businessul românesc.

Trecem în revistă şi faptul că avem tineri antreprenori din IT, creativi din publicitate premiaţi la Cannes, absolvenţi de Stanford, Harvard, MIT, Oxford sau Cambridge care s-au întors în ţară sau au rămas în străinătate pentru a face cercetare la cel mai înalt nivel, activişti sociali sau conducători de ONG-uri, artişti sau sportivi.

Poveştile tinerilor români de succes care ar putea schimba România le veţi putea regăsi pe parcursul întregului an, sub brandul „30 sub 30”, în fiecare ediţie a „Forbes România“.

Forbes România a lansat – în cadrul Galei Forbes Woman – o nouă premieră editorială: Topul Forbes 50 Cele Mai Influente Femei din România.
Renumită în întreaga lume pentru topurile pe care le realizează an de an, în special pentru topul miliardarilor, revista “Forbes” este un etalon în alcătuirea acestor clasamente. Iar toate aceste poveşti sunt prezentate an de an în Topul „Forbes 500 Miliardari” disponibil, de asemenea, şi în varianta pentru iPad.

Utilizatorii de iPad pot cumpara fiecare revista pentru suma de 1.79 € / 1.99 $.
Puteti accesa Conditiile de Utilizare la: www.twinzapp.com/terms-and-conditions

The iPad users can buy each issue for 1.79 € / 1.99 $.
You can review our Privacy Policy and Terms of use at www.twinzapp.com/terms-and-conditions