Subscribe to our newsletter:

Teoriprovet Lite

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
  • Education
I want this app
Download from AppStore

TEORIPROVET – SVERIGES POPULÄRASTE KÖRKORTSAPP 2016!

Denna app har samma upplägg som det riktiga kunskapsprovet hos Trafikverket för personbil. Totalt har vi strax över 2000 frågor med text- och bild som slumpas med hjälp av en avancerad slumpgenerator som gör att varje prov blir unikt. Efter ett avslutat prov kan du gå igenom alla svar och läs alla förklaringar – även till de frågor du svarat rätt på. Appen är uppdaterad för alla lagändringar inför 2016.

Nu kan du även söka upp en trafikskola i din stad via appen och boka in en tid direkt.

Appen passar utmärkt för de som håller på att ta körkortet för personbil, men också för de som haft körkortet en längre tid och vill förbättra sina trafikkunskaper ytterligare.

Appen uppdateras automatiskt två gånger per månad med nya teorifrågor med de senaste ändringarna från trafikförordningen, körkortslagen samt vägtrafikkungörelsen.

FULLVERSIONEN INNEHÅLLER
– 8 olika kategorier för personbil (trafikregler, personliga förutsättningar, trafiksäkerhet, miljö, fordonskännedom, manövrering, blandade och kunskapsprovet).
– 8 olika kategorier vägmärken (Förbudsmärken, påbudsmärken, varningsmärken, polismans tecken, lokaliseringsmärken, anvisningsmärken, blandade och kunskapsprovet).

Du kan alltid kontakta oss på info@gratisteori.se