Subscribe to our newsletter:

Rozenhage Makelaardij

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Utilities
I want this app
Download from AppStore

Wonen. Werken. Welkom!

Het kopen of huren van een huis, het verkopen van uw woning, het betrekken van een bedrijfspand met uw organisatie..., een (NWWI) taxatie van uw (toekomstige) bezit, het zijn grote, belangrijke beslissingen in uw leven. Wij zijn u hierbij graag zo goed en volledig mogelijk van dienst te zijn.

Vanaf het eerste, vrijblijvende gesprek tot het overhandigen van de sleutels kunt u op ons en onze jarenlange ervaring rekenen.
Wij zijn een woning en bedrijfsmakelaar en al bijna 40 jaar een begrip in de Betuwe. Onder onze vele en vaste opdrachtgevers zijn particulieren en profit en non profit bedrijven, zoals ING Bank, SNS Bank, FGH Bank, Rabobank, gemeente Tiel, Lander werk en participatie, Kringloopwinkel Secunda, Van Herwijnen Vastgoed, Zondag Ontwikkeling en vele anderen. Wij werken volledig mensgericht: het gaat niet om het pand, maar om de klant. Daarom bieden wij u met ons team van ervaren en enthousiaste medewerkers complete en persoonlijke dienstverlening op maat. Rozenhage is aangesloten bij de NVM en gevestigd in Tiel, het hart van de Betuwe. Hiermee hebben wij ook in de crisisjaren goede verkoopresultaten en winst voor onze klanten èn ons bedrijf weten te realiseren.