Subscribe to our newsletter:

CFS Roquetes

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Sports
I want this app
Download from AppStore

Aplicació oficial CFS Roquetes.

La idea de crear un club de futbol sala a Roquetes neix en una conversa entre uns grup d’amics de sempre, apassionats per l’esport en general i especialment pel futbol.

Així doncs, l’any 2005 es funda el Club Futbol Sala Roquetes com a entitat de la nostra ciutat, inscrit en el registre de la Federació Catalana de Futbol Sala.

Com tot en la vida, els inicis sempre són difícils i complicats. Aquest fet ho demostra la manca de recursos econòmics, les diverses dificultats que ens podem trobar en la nostra tasca i, fins i tot, la nostra pròpia inexperiència. Tanmateix, amb l’esforç, el treball i l’entusiasme de tots plegats, esperem que aquest club pugui “créixer” notablement dia a dia, i convertir-se en un referent a Roquetes i també a les Terres de l’Ebre.

En primer lloc, la filosofia que vol transmetre aquesta entitat és la d’impulsar la pràctica del futbol sala a nivell federat, amb la formació corresponent que aquest fet comporta.

Pel que fa a l’organigrama del club, la primera directiva van formar-la David Poy (president), Robert Gas (vice-president), Eduard Albiol (secretari) i Antonio Muñoz (tresorer).

La primera secció que es crea és la de l’equip masculí, la qual participa en el grup 2 de la Primera Divisió Territorial al llarg de la temporada 2005-2006. A la seva conclusió, l’equip queda 4º classificat en una lliga de dotze equips.

El CFS Roquetes també participa en el torneig de Reis de Tortosa 2006 i en el Torneig Montepio 2006, on queda sots-campió en tots dos.

En efecte, el CFS Roquetes vol implicar-se al 100% en l’organització d’actes com a entitat del poble. Així ho demostra l’impuls dels tornejos anteriorment esmentats, la presència en actes com l’Ofrena de Festes, o el Roquetes Sound 2006. Igualment, el club vol ser sinònim de modernitat en els inicis del segle XXI, amb la creació de la seva pròpia web.

Amb l’inici de la nova temporada temporada 2006-2007 es crea la secció femenina del club. La constitució de l’equip femení és un fet innovador i transcendental per a nosaltres. La directiva vol ser fidel als nous temps (igualtat de gèneres), i pensa que de ben segur hi ha moltes noies de les nostres terres que no poden jugar en cap equip. Al mateix temps, pretenem formar tant a noies que ja saben el que és jugar a futbol com a noies que mai han tocat cap pilota o no han practicat cap esport.

L’equip femení del CFS Roquetes participa al grup A de la Lliga Nacional Femenina.

Un any després de la seva creació, la temporada 2008/2009, l'equip femení de l'entitat es proclama campió de primera territorial femenina després d'una temporada històrica per a l'entitat on van obtenir-se xifres record, obtenint així un ascens històric a Divisió d'honor Catalana.

Aquell mateix any també es posa en marxa la creació d'un equip juvenil, que després d'una temporada deixa de competir per les dificultats existents a l'hora de trobar jugadors. També s'enceta un projecte d'escola de formació per a xiquets i xiquetes apassionats/des pel futbol sala, que s'inicien en aquest esport al CFS Roquetes.

En l'actualitat (temporada 2012/2013) el CFS Roquetes compta amb un total de 5 equips en competició, un equip cadet femení, un juvenil masculí, el sènior masculí B, el sènior femení i el sènior femení.
A més, l'entitat col·labora amb diverses associacions de la ciutat en la formació social i esportiva.

Quant al futur del CFS Roquetes, podem dir que està ple d’il·lusió, d’idees, de projectes i de ganes de fer les coses el millor possible. Entre aquests plans de futur, es troben els següents: el nou Pavelló cobert (infraestructura que ens facilitarà molt més el desenvolupament de les nostres activitats impulsades), la creació d’uns equips filials (en ambdues seccions), l’organització del proper Torneig de Festes, i l’augment del nombre de socis, entre d’altres.