Subscribe to our newsletter:

iFanzy tv-gids voor iPhone

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
  • Entertainment
I want this app
Download from AppStore

De iFanzy televisiegids is dé tv-gids voor op uw iPhone! Na de succesvolle lancering van iFanzy voor de iPad is er nu ook een versie voor de iPhone beschikbaar. Veel van de bekende functionaliteiten van de iFanzy tv-gids komen terug in deze versie. Ook iFanzy voor de iPhone geeft u een mooi overzicht van wat er op dit moment op de verschillende zenders te zien is. U hoeft dus niet meer te zappen om te weten wat er op de andere kanalen te zien is, dat kan vanaf nu gewoon met uw telefoon!

Heeft u liever een algemeen overzicht van wat er de hele dag te zien is, dan kan dat natuurlijk ook. U kunt (in tegenstelling tot bijvoorbeeld tvgids.tv) bij de meeste zenders tot wel een week in de toekomst zien wat u kunt verwachten op uw televisiescherm. Met 192 zenders biedt deze app veel meer kanalen dan bijvoorbeeld de eerder genoemde andere gidsaanbieder. Om dit grote aanbod overzichtelijk te houden kunt u kanalen op alfabet selecteren. Ook zijn alle programma’s per genre ingedeeld. Mocht dat toch nog niet overzichtelijk genoeg zijn, kunt u er ook voor kiezen om alleen de dertig populairste zenders weer te laten geven.

Als u even niet weet wat u moet kijken kunt u vertrouwen op de iFanzy voor de beste tip! De app weet precies wat interessante en populaire programma’s zijn, en geeft u daarom elke dag een handige lijst met leuke programma’s om te kijken.

De iFanzy tv-gids app heeft ook extra informatie over alle programma’s en heeft voor bijna alle programma’s wel een linkje naar de bijbehorende website. De app streeft ernaar om alle informatie die u vindt direct van de bron te halen, zodat u altijd de beste informatie over uw programma bij de hand heeft.

Kortom; een betere televisiegids voor uw iPhone gaat u niet vinden. En hij is natuurlijk helemaal gratis! Download hem nu, hier in de App store.