Subscribe to our newsletter:

Libercare

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
  • Lifestyle
I want this app
Download from AppStore

Je persoonlijke assistent van Libercare

Libercare is nieuw en uniek. Het is een persoonlijke assistentie service. Een dag en nacht bereikbare persoonlijke assistent die je kan bellen met deze Libercare app. Als er hulp of informatie nodig is heb je altijd én direct je persoonlijke assistent aan de lijn. Libercare maakt gebruikt van GPS locatiebepaling hierdoor kan je persoonlijke assistent je nog beter van dienst zijn. Waar je ook bent en wat je ook doet in binnen en buitenland.

Direct persoonlijk contact

24 uur per dag, 7 dagen per week onbeperkt toegang tot je persoonlijke assistent. De persoonlijke assistenten zijn goed opgeleid, zeer ervaren en helpen je meteen.

Hulp en informatie

Je bepaalt zelf wat je wilt. Of het nu gaat om hulp bij het vinden van het juiste adres, het opzoeken van een telefoonnummer of het vinden van de dichtstbijzijnde apotheek. Maar biedt ook hulp als je onderweg niet verder kunt, zoals bij een verzwikte enkel, een kapotte fiets of bij uitval van het openbaar vervoer. Er zijn talloze redenen om contact op te nemen met je persoonlijke assistent.

GPS locatiebepaling

Libercare maakt gebruik van GPS locatiebepaling. Als er contact is met je persoonlijke assistent kan je locatie direct worden bepaald. Handig om aanwijzingen te kunnen geven bij het vinden van een adres, een specifieke winkel of je geparkeerde auto. Maar ook als er hulp naar je toe moet worden gestuurd en je niet precies weet waar je bent.
Je persoonlijke assistent heeft toegang tot de door jouw opgegeven contactpersonen. Bij dringende hulp zal de persoonlijke assistent zo snel mogelijk actie ondernemen. In overleg met je zal een contactpersoon of hulpdiensten worden ingeschakeld.
Je kunt zelf familie en vrienden toegang verlenen tot de GPS informatie. Hierdoor kunnen zij de locatie raadplegen van deze smartphone. Deze informatie is dag en nacht beschikbaar.

Zelfstandig comfortabel gevoel

Met Libercare wordt de wereld groter en houdt je je zelfstandigheid. Dus je kunt gaan en staan waar je maar wilt want je persoonlijke assistent staat dag en nacht voor je klaar. Je hebt dus altijd dat comfortabele gevoel van zekerheid bij de hand.

//---

Wanneer GPS in de achtergrond aan blijft staan kan dit de batterij duur sterk verkorten.
Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life.