Subscribe to our newsletter:

Rijvo Tegels

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
I want this app
Download from AppStore

Welkom bij Rijvo, 3500m2 tegelinspiratie
Rijvo inspireert met het meest complete aanbod, advies én service op het gebied van tegels. In 3 vestigingen vindt u talloze opstellingen en voorbeelden van vloer-, wand-, en terrastegels in alle denkbare stijlen, prijsklassen, trends, uitvoeringen en mogelijkheden.

In onze gastvrije toonzalen kunt u vrijblijvend kijken, kiezen maar bovenal ideeën opdoen. Deskundige adviseurs staan voor u klaar en weten u alles te vertellen over assortiment, trends, vloerverwarming, tegelzetten, bezorging en uiteraard prijzen en garantie. Wij zijn zes dagen per week geopend en u parkeert gratis voor de deur.

Zorgeloze zekerheid van gecertificeerd vakwerk
Laat u de werkzaamheden rondom het tegelwerk en/of vloerverwarming ook door Rijvo verzorgen dan geniet u volop van zorgeloze zekerheid; Gecertificeerde vakmensen, schone opgeruimde oplevering en jarenlang onbekommerd plezier van uw tegels.

Alle stijlen in huis
Klassiek, hip, ambachtelijk of strak design, behoudend of gewaagd. Een completer aanbod van stijlen en trends vindt u nergens.

De nieuwste trends
Hout, betonlook, koperlook. We hebben het allemaal in huis. Kom kijken naar de allerlaatste ontwikkelingen.

Kom kijken bij Rijvo
Maak van uw woonhuis uw droomhuis! Bel, mail of kom langs voor een afspraak en laat u overtuigen door de 1001 mogelijkheden die de tegels van Rijvo u bieden.