Subscribe to our newsletter:

Historiekampen

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Games
  • Education
  • Educational
  • Trivia
I want this app
Download from AppStore

Sveriges nya kunskapsspel är här! Historiekampen är ett snabbt, roligt och helt gratis onlinespel för dig som tröttnat på Ruzzle, Quizkampen och Wordfeud.

Historiekampen går ut på att placera historiska händelser i rätt ordning på en tidslinje. Upptäckte Columbus Amerika innan eller efter Gustav Vasa kröntes till kung? Sjönk Titanic innan eller efter första världskriget började? Hade "Solsidan" premiär innan eller efter Twitter grundades? Du och din motståndare spelar varannan runda men får precis samma händelser.

Spela försiktigt genom att spara och avsluta din runda efter varje händelse du placerat rätt eller spela lite mer våghalsigt och chansa på att du kan sätta flera händelser i rad – men var försiktig, placerar du en händelse fel så förlorar du alla händelser du inte har sparat…

Varje sparad händelse ger ett poäng och om du vet exakt när en händelse inträffade har du chansen att ta viktiga bonuspoäng. Samla totalt 10 poäng för att vinna matchen!

Historiekampen innehåller 2 500 historiska händelser från Sverige och resten av världen och är full av färgglada animationer och avatarer, ljudeffekter och härlig musik som gör spelupplevelsen ännu roligare. Så sätt igång och spela nu, det är GRATIS!