Subscribe to our newsletter:

Sport & Leefstijlclub De Toekomst

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Sports
I want this app
Download from AppStore

Sport & Leefstijlclub De Toekomst is dé leefstijl en groepsfitnessspecialist in Kerkrade en het zuiden. Ruim 10 jaar geleden ontstond het idee om alleen groepsfitness te geven. Mensen vinden het heel moeilijk om individueel fitness vol te houden. Het werken in een groep echter, stimuleert om te blijven sporten. Dat daarnaast sociale contacten tot stand komen, is een hele mooie bijkomstigheid. Sport & Leefstijlclub De Toekomst werkt met de wereldberoemde programma’s van Les Mills. Op dit moment zijn deze lessen het meest beoefend in de hele wereld, meer dan voetbal of bijvoorbeeld tennis! Het streven van Les Mills is om in 2020, 20 miljoen mensen aan het bewegen te krijgen middels deze programma’s. De meest beoefende programma’s zijn: BODYPUMP, BODYBALANCE en RPM. Les Mills kent inmiddels 11 programma’s en is op dit moment bezig om wereldwijd een kinderprogramma (Born To Move) te lanceren. Sport & Leefstijlclub De Toekomst is een ambassadeursclub van Born To Move in Nederland en België!
Sport & Leefstijlclub De Toekomst is ontstaan uit een droom van twee ervaren instructeurs die hun passie, mensen te laten bewegen op muziek en in het bijzonder op de prachtige programma’s van Les Mills. Het bleek zelfs mogelijk om mensen met allerlei klachten adequaat te helpen om deze programma’s te volgen en zelfs nagenoeg geheel van de klachten af te komen. Deze passie gaat echter verder dan alleen het geven van een lesje. En vanuit deze passie hebben ze nu ook deze unieke app gelanceerd.
Wil jij graag kwaliteit en beleving in groepsfitness! Vind jij daarnaast persoonlijke aandacht (familiegevoel) belangrijk, kom dan naar Sport & Leefstijlclub De Toekomst en proef dat gevoel!