Subscribe to our newsletter:

Leo van der Eijk

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
I want this app
Download from AppStore

Welkom bij de app over Leo. Download deze app snel en blijf zo nog beter, sneller en leuker op de hoogte van al zijn activiteiten.

WIE IS LEO?
"Ik ben Leo van der Eijk en ben geboren op 15-04-1992. Ik woon in Nieuwerkerk a/d IJssel en studeer werktuigbouwkunde aan de TU in Delft. Vanaf mijn geboorte ben ik al bezeten van auto’s. Op mijn dertiende jaar ben ik serieus begonnen in de autosport, door te starten in de Ford RST junior Cup op het Eurocircuit in Valkenswaard. Daarna ben ik met mijn 17e doorgegroeid naar de Super 1600 klasse in de Rally-Racing. Gelijkertijd heb ik ervaring opgedaan op het racecircuit door wedstrijden te rijden in de Suzuki Swift Cup en in de Dutch Super Car Challenge in de Sport en Supersport klasse. In 2012 heb ik gewonnen met de talentenjacht Knaf Talent First in de sectie rally. Hierdoor wordt ik sindsdien verder begeleid door de KNAF ( KNAC Nationale Autosport Federatie) om door te groeien in de rally sport op wereldniveau, wat altijd al mijn droom is geweest."

Je kunt hem tegenkomen bij:
- Vacansoleil Rally Sport Team; in de snelle Ford Fiesta R2.
- Forze Hydrogen Electric Racing Delft; waarbij hij is aangesloten. Dit team van maarliefst 70 studenten zijn de eerste race auto op waterstof aan het bouwen, doormiddel van een brandstofcel die waterstof omzet in energie.
- Top sport for life; hij is Buddy van dit goede doel.
- Stichting ALS; hij zet zich in tegen deze verschrikkelijke ziekte.

Voor meer informatie: www.leovandereijk.com
Email: info@leovandereijk.com