Subscribe to our newsletter:

Mag ik meekijken?

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Medical
I want this app
Download from AppStore

Als u belt met een zorgverlener en deze twijfelt over uw klachten dan zal de zorgverlener u vaak vragen om voor de zekerheid toch maar even langs te komen. Als de zorgverlener met u als patiënt mee had kunnen kijken tijdens de telefonische triage dan had wellicht het fysieke consult bij bijvoorbeeld de huisarts of de huisartsenpost voorkomen kunnen worden. Beeldschermzorg als ondersteuning bij de triage tijdens zorgvragen kan dus niet alleen een fysiek consult voorkomen bij uw zorgverlener maar het is ook een goede (extra) service richting u als patiënt en leidt tevens tot efficiency voordelen bij de zorgverlener.

Vanuit het team van 'Moet ik naar de dokter?' is een beveiligde module voor beeldschermzorg ontwikkeld. De uitgangspunten van deze beeldschermzorg module zijn: makkelijk en veilig. De naam voor deze module dekt dan ook volledig de lading: Mag ik meekijken?

Een patiënt kan de module gebruiken vanaf iedere laptop of PC met webcam. Ook kan de module worden gebruikt vanaf iedere smartphone of tablet door de apps die wij voor deze module hebben ontwikkeld.

In alle gevallen zijn de verbinding en de software zwaar beveiligd om de privacy van patiënten te waarborgen. Als zorgverlener heeft u meerdere opties dan alleen een 1 op 1 consult met uw patiënt. U kunt bijvoorbeeld foto's maken tijdens het consult of (delen van) het consult opnemen om op te slaan in uw patiëntendossier. Ook heeft u de mogelijkheid om andere zorgverleners en specialisten 'mee te laten kijken' tijdens het beeldschermzorgconsult.