Subscribe to our newsletter:

E-commerce Lambrechts

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Productivity
I want this app
Download from AppStore

Met de Lambrechts E-commerce App heeft u alle informatie van en over Lambrechts in handen, om op een eenvoudige en snelle wijze artikels te vinden, orders aan te maken en te versturen, of om het dichtstbijzijnde filiaal van Lambrechts op te zoeken van de locatie waar u zich op dat moment bevindt.

Onze artikels/producten zijn snel en eenvoudig op te zoeken via de catalogus met uitgebreide filter mogelijkheden of aan de hand van uw persoonlijke favorietenlijst. U krijgt tevens info over de technische specificaties van het artikel dat u opzocht, evenals de beschikbare voorraad en eventuele artikels die gerelateerd zijn aan het opgezochte product.

U kan uw order onmiddellijk doorsturen naar Lambrechts, of ze klaarzetten voor verdere bewerking en aanvulling in de Lambrechts E-commerce op uw computer. Lopende orders kan u eenvoudig bekijken via de orderhistoriek.

Alle filialen van Lambrechts, met hun contactgegevens en zelfs een routeplanner zijn tevens terug te vinden in de Lambrechts App.

Opgelet! U heeft uw klantnummer en inlogcode nodig om de Lambrechts E-commerce App te kunnen gebruiken. Heeft u deze nog niet, neem dan contact op met Lambrechts, wij helpen u verder!

Download de Lambrechts E-commerce App nu en ontdek zelf hoe handig en eenvoudig deze voor u is!

De Lambrechts E-commerce App is GRATIS .