Subscribe to our newsletter:

Sportsbasics

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Sports
  • Health & Fitness
I want this app
Download from AppStore

Sportsbasics - lite smartare och gränslös

Sportsbasics.com är utvecklad som ett pedagogiskt verktyg att bygga upp olika färdigheter efter grundtankarna i konceptet Sportsbasics skapade av Mats Mejdevi. Genom denna websida är det meningen att alla idrottstränare oavsett nivå, kön, förkunskaper och idrott ska kunna få hjälp med att hitta övningar till sina aktiva efter den nivå de befinner sig på just nu. Detsamma gäller för idrottslärare.

Nivågraderat system. Det finns fem svårighetsgrader i de flesta övningar från A - E där A är den lättaste! Detta innebär att alla kan hitta sin nivå på fysisk utmaning och utveckla sig därifrån. För att göra det så enkelt som möjligt så finns det olika grupperingar: fot & ben, mage & rygg, överkropp & armar, helkropp, parövningar, kombinationer och smidighet.

Inte bara ett starkt tränarredskap utan också flexibelt nytänkande
Som tränare är det viktigt att kunna motivera sina aktiva och ett av de viktigaste sätten är att kunna variera träningen. Detta hjälpmedel utvecklar både dig som tränare - ger ett hav av övningar som ständigt utbyggs - och dina aktiva genom att hela tiden kunna utmanas med nya smartare, mer komplicerade, utmanande eller roligare varianter av samma övning!
Detta tror jag kan vara nyckeln till framgång för just dig och dina aktiva!

Lycka till och ha kul med träning!
Mats Mejdevi