Subscribe to our newsletter:

Het alfabet alles in 1 leren: schrijven, lezen, voor doven en slechthorende, doffe en heldere klanken uitspreken, spelletjes spelen, begint met de letter... benoemen, herkennen, uitbeelden.

$2.99
iPad
Genres:
  • Games
  • Education
  • Educational
  • Family
I want this app
Download from AppStore

***VOOR 3 DAGEN 50% AFGEPRIJSD, VAKANTIEVOORDEEL!***

Het alfabet...een alles in 1 app leren: schrijven, lezen, voor doven en slechthorende, "dove en heldere" klanken uitspreken, spelletjes spelen, begint met de letter?, alfabet-lied, filmpjes.
Er worden hoofd- en kleine letters gebruikt!

Een veelzijdige app in 1!

* Het kind kan een van de 3 geanimeerde vlinders kiezen om de letters van het alfabet te leren schrijven met de vinger of ipad-pen. Met pijlbewegingen wordt aangegeven hoe het kind hoort te schrijven en volgt deze... Na een goede voltooing van de letter komt er een bewegend Woezel (figuurtje) te voorschijn en hoort het kind een geluid.
* Het kind kan meteen ook op dezelfde pagina bekijken waar "de letter" mee begint van een desbetreffend woord, dat wordt getoond middels een foto en een NL begeleidende uitspraak.
* In deze app kunnen ook doven en slechthorende het alfabet leren dmv handgebaren.
* Er worden verschillende filmpjes getoond b.v.: om het kind ook de "doffe" klanken te leren uitspreken zoals de ah, buh etc. Maar ook een filmpje om het kind mee te laten zingen met het Nederlandse alfabet-lied of een filmpje om het kind te laten zien waar de letters van het alfabet mee beginnen in plaatjes en woorden.
Het is dus niet alleen maar doen in deze app, maar ook het zien!
* Er zullen tussendoor ook spelletjes getoond worden als een soort van goede beloning voor het kind.
* Er is ook een alfabet-trein. Het kind zoekt de juiste letter bij het getoonde plaatje.
* Er worden ook uitdagende woorden gebruikt zodat de woordenschat vergroot wordt voor deze leeftijd.
* Uiteindelijk leert het kind het alfabet opzeggen en schrijven en welke woorden ermee gevormd kunnen worden.
* Deze app kan WEL op de ipad 1 afgespeeld worden! (Algemeen bekend is dat sommige apps uit de app store niet meer werken op de ipad 1 na de update van IOS 7) Toch raden we aan een hogere versie ipad aan te schaffen, dit omdat grafische plaatjes van een app altijd mooier en strakker overkomen, vooral met een retina-scherm en het geheugen is beter.

- Geen in app aankopen
- Kindvriendelijke app
- Geen reclames

Bekijk het promo filmpje:
http://youtu.be/25pbW-p6IgM

De website:
http://ipad-apps.weebly.com