Subscribe to our newsletter:

Campusskolen Ringsted

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Entertainment
  • Education
I want this app
Download from AppStore

Se og lær omkring Campusskolen Ringsted via disse fire sjove, spændende og personlige spil!
De fire spil er lavet af eleverne på KREA-linjen i 10. klassescenteret på bare fire torsdage!

I LinjeSpillet, der spilles indendørs rundt omkring i 10. klassecenteret i Ringsted, skal man rundt i de forskellige klasselokaler for at lære, om de forskellige linjer og hvad de laver. Undervejs bliver man udfordret på både viden, evner og modighed!

I Tour De Campus skal man rundt på hele Campusskolen's område og lære om de mange forskellige udendørsfaciliteter der er på skolens område. Her kommer der spændende spørgsmål undervejs, hvor viden og kreativitet bliver sat på prøve!

I Oversigtsspillet bliver man ledt rundt til de forskellige lokaler og faciliteter på campus, uden man behøver bevæge sig! Spillet kan spilles overalt, uanset hvor man befinder sig, og gør det altså oplagt til at vise sine kollegaer og venner hvad Campusskolen Ringsted kan byde på!

I Bøllebankspillet skal musklerne flexes, både dem i overarmene og dem i hjernen, for her er der spørgsmål inden for mange kategorier der skal besvares, plus man skal kæmpe mod de slemme bøller, der vil gøre livet surt for en! Bøllebankspillet er oplagt til en god motionspause!

App'en er lavet på PlayingMondo-platformen hvor eleverne altså selv har udtænkt handling og historie til hvert spil, lavet research og tage billeder og videoer og herefter bygget deres spil på http://PlayingMondo.com.