Subscribe to our newsletter:

Sun Plaza

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
I want this app
Download from AppStore

Pentru că timpul tău e prețios, pentru că îți dorești nu doar cumpărături, ci o aventură de lifestyle completă și inedită, Sun Plaza a creat pentru tine aplicația de mobil care transformă shopping-ul într-o experiență personală de senzație. Mai mult, Sun Plaza îți va recompensa fiecare cumpărătură ce depășește 50 de lei din zona restaurantelor și 100 de lei pentru cumpărăturile din celălalte magazine cu puncte de fidelizare ce ulterior vor putea fi transformate în vouchere de cumpărături, utilizând cardul virtual MySun ce este incorporat în aplicație.

Instalează-ți aplicația și descoperă, zi de zi, ce surprize și oferte speciale ți-au pregătit cele 130 de magazine din Sun Plaza, află ce delicii poți savura în fiecare dintre restaurantele disponibile în zona de food & fun, consultă programul filmelor ce rulează zilnic în cele 15 săli de cinema și rezervă-ți direct biletul la pelicula preferată.

Fii permanent la curent cu noutățile și super evenimentele ce au loc în Sun Plaza.

Mai mult, pentru că vrem să fii relaxat, uită de grija mașinii, pentru că, prin opțiunea Car Finder, aplicația te va ajuta să identifici ușor locul unde ai parcat-o.