Subscribe to our newsletter:

NL exporteert

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Finance
I want this app
Download from AppStore

NL exporteert is de app voor startende & ervaren ondernemers met grensverleggende ambities. De app biedt snel en eenvoudig actuele land specifieke informatie en geeft toegang tot lokale netwerken en adviezen. Hiermee is NL exporteert uw wegwijzer op buitenlandse markten.

De interactieve wereldkaart geeft per land actuele info over geplande evenementen, do’s & don'ts, macro-economische kerngegevens, financieringsmogelijkheden en de contactgegevens van ambassades en internationale netwerken wereldwijd. Zij kunnen u (verder) helpen bij uw stappen op buitenlandse markten.

De Exportwijzer geeft toegang tot relevante exportdocumenten, wet- en regelgeving, internationale netwerkprogramma’s, MVO, tips & tricks en informatie over financiering.
NL exporteert bevat een Currency Converter en laat direct het tijdsverschil met Nederland zien. Zie in één oogopslag waar de meeste inwoners wonen, de economische groei het hoogst is, de koopkracht het grootst, hoe eenvoudig er zaken gedaan kan worden en waar de Nederlandse export zich op richt.

NL exporteert is een initiatief van het Ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, ABN-AMRO, Fenedex, FME, ING, Kamer van Koophandel, Metaalunie, MKB-Nederland, NCH, Rabobank en VNO-NCW. De app wordt regelmatig door alle partners voorzien van nieuwe en relevante exportinformatie.