Subscribe to our newsletter:

LÄR DIG LAGA MAT

$0.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Education
  • Food & Drink
I want this app
Download from AppStore

Välkommen till Lär dig laga mat.

Denna app är faktiskt rätt unik och samtidigt självklar i sig. Det finns många bra matlagnings applikationer. Men för att kunna följa recept och våga lyckas i köket behöver vi faktiskt först kunna grunderna. Vi vill laga mat om vi känner att vi kan!

Glöm inte, ”Även den största resan börjar med att vi går ut genom dörren.”

Lär dig laga mat ger dig dina första grunder i matlagning.
Denna applikation är framtagen för alla som helt enkelt inte kan någonting om matlagning! Det finns en massa matlagnings/recept appar som förutsätter att du kan grunderna för att du ska kunna följa ett recept, denna appen är steget innan du kommit dit i dina matkunskaper!

Du kan vara lugn, du är inte ensam om att känna frustration över att inte ha någon större motivation över matlagningen eftersom du inte kan! Nu kan du få lite tips utifrån där du faktiskt är på din matlagningsresa, precis i starten. Vi har i detalj beskrivit allt du behöver för att lyckas med dina första stapplande steg i matlagning.

Du får lära dig hur man kokar potatis, pasta, ris mm, steka fisk eller kyckling, göra en god sås och mycket mer! Och framför allt vad du bör tänka på, när du gör allt detta! Vilken storlek på kastrull ska jag använda, vilka grader ska plattan vara på, vad är ett kryddmått mm mm!

Lär dig laga mat, är din start på matlagningsresan, Vi har tagit med en enkel tre veckors meny som alla kan laga. Skapad för att en nybörjare ska känna att han/hon kan och vill lära sig laga mat från absoluta grunden.

Exempel på recept är:

Makaroner och falukorv.

Köttbullar och mos

Chorizogryta

Lax i Ugn.

Med tiden kan du utöka recepten och få till det lite mer avancerat. Pulvermos eller lyxigaste hemmavarianten, Nivån sätter du själv utifrån tid, ekonomi, motivation och intresse.

Lycka till!