Subscribe to our newsletter:

ZEGIN

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Health & Fitness
  • Medical
I want this app
Download from AppStore

Апликацијата овозможува:

-Креирање на потсетници за терапии
-Локатор на аптеки
-Скенирање на баркод и пребарување на упатства на лекови
-Совет од стручно лице
-Преглед на акции и новости
-Преглед на списанието на ZEGIN
-Такси-фарм