Subscribe to our newsletter:

Duckphoto

$2.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Photo & Video
  • Education
I want this app
Download from AppStore

Appen som gör dig till en bättre fotograf

Den här fotokursen vänder sig både till dig som är nybörjare och till dig som har viss erfarenhet av fotografi och digital bildbehandling. Uppgifterna är tänkta att stegvis fördjupa och träna dig inom fototeknik, bildbehandling och ditt egna fotografiska uttryck.

I varje uppgift hittar du länkar till filmer som hör till just den uppgiften. Det är föreläsningar innehållande inspirerande bildexempel, tips vid fotografering och bildbehandling. Du måste vara uppkopplad mot Internet för att kunna se filmerna. Bildkvalitén anpassas efter din uppkoppling.

Efter genomgången kurs har du fått en kreativ grund att arbeta vidare utifrån.

Om du blir intresserad av att få kommentarer på de fotografier som du tar under kursen och utbyta erfarenheter med andra kan du gå in på kursens hemsida www.duckphoto.se och registrera dig i ett forum där du kan diskutera kursen med andra deltagare.

Det viktigaste är dock att du har roligt när du fotograferar. Om fotograferandet inte är lustfyllt och spännande hjälper varken tekniskt avancerade kameror eller stora kunskaper i digital bildbehandling.

Lycka till!
Bertil