Subscribe to our newsletter:

DAPPR

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Education
I want this app
Download from AppStore

DAPPR: samen tegen agressie.

Met subsidie van het programma Veilige Publieke Taak (VPT) van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, ontwikkelden IVP (Instituut Voor Psychotrauma), Stichting Impact en Zinder de interventie ‘DAPPR’. DAPPR is bedoeld voor alle publieke dienstverleners in Nederland die regelmatig te maken krijgen met agressie en geweld.

DAPPR ondersteunt jou als professional en de publieke organisatie waarin jij werkt bij hun aanpak van agressie en geweld.
Dit doet DAPPR door alle spelers in de organisatie, van jou tot aan de bestuurder, meer inzicht te geven in elkaars rollen en verantwoordelijkheden en hier het gesprek over te voeren (DAPPR Samenspel).

Daarnaast geeft DAPPR jou persoonlijke feedback op je vermogen om agressie te herkennen en hanteren, waardoor jij je kwaliteiten nog verder kunt versterken (DAPPR zelftest en e-learning) DAPPR heeft als uitgangspunt dat kennis en inzicht macht geven om agressie te beperken.

Door de organisatie rondom agressie op orde te hebben, erover met elkaar in gesprek te blijven en agressie en geweld in de praktijk zo snel mogelijk te herkennen en een halt toe te roepen, verminderen wij het aantal incidenten en de impact ervan.