Subscribe to our newsletter:

Medido

Free
iPad
Genres:
  • Health & Fitness
  • Medical
I want this app
Download from AppStore

De Philips Medido is een slimme medicijndispenser, die werkt met een volautomatisch uitgiftesysteem. Hij zorgt ervoor dat uw cliënten de juiste medicijnen op het juiste moment ontvangen en eraan herinnerd worden deze in te nemen.

Deze applicatie heeft tot doel u te ondersteunen in de begeleiding bij het toepassen van Philips Medido. Het is gemakkelijk om inzicht te krijgen in de aangereikte momenten en de aangemaakte logs. Tevens biedt het de mogelijkheid om notificaties te sturen, zodat u altijd op de hoogte kunt zijn van de dispensers bij uw relaties.

Aangereikte medicatie wordt weergegeven in een grafiek van 1 week of 1 maand. Hiermee bieden we u de mogelijkheid om makkelijk met uw cliënten te communiceren over het gebruik van medicatie.

De kracht van Philips Medido:
- Zekerheid. Exact het juiste aantal en soort medicijnen, altijd op het juiste tijdstip.
- Gemak. Geen ingewikkelde aansluitingen. De stekker in het stopcontact volstaat.
- Vrijheid. Meer zelfregie met betrekking tot medicatie-inname.
- Rust. Minder afhankelijkheid van mantelzorger en/of thuiszorg.

Onvoorstelbaar eenvoudig
Met één druk op de knop kunt u de dispenser bedienen. Het aansluiten is zeer eenvoudig; U steekt gewoon de stekker in het stopcontact. Bovendien hebt u geen internetaansluiting nodig, de dispenser werkt met een GPRS-verbinding net zoals een mobiele telefoon (zonder extra kosten).

Vrij van zorgen
Indien u uw medicatie niet op tijd uitneemt, neemt de zorg contact met u op. Een veilig idee voor u en uw familie.

Bewegingsvrijheid
U kunt de dispenser overal mee naar toe nemen dankzij de mobiele verbinding. Handig als u bijvoorbeeld een weekend bij uw kinderen wilt gaan logeren. Daarnaast kunt u de medicatie ook voortijdig uitnemen, bijvoorbeeld als u uw medicatie wilt meenemen op visite.