Subscribe to our newsletter:

Hódmezővásárhely MobilApp

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Catalogs
I want this app
Download from AppStore

A Hódmezővásárhely alkalmazás segítségével mindig aktuális képet kaphat a város eseményeiről, friss híreiről. Mindezek mellett pedig a turisztikai szempontból kiemelt jelentőséggel bíró látványosságok, múzeumok, szálláshelyek, éttermek, borászatok bemutatására létrehozott applikáció.
Amennyiben néhány napot városunkban tölt, az alkalmazás segít eligazodni az aktuális programok, események között, melyek leírásait az "Eseménynaptár" menüpontban bármikor áttekintheti. A város által kínált lehetőségeket interaktív térkép, rengeteg fotó illusztrálja, így könnyítve meg a tájékozódást az egyes helyszínek között.
Tegyen egy sétát Hódmezővásárhelyen, látogassa meg múzeumainkat, templomainkat, nézze meg szobrainkat, kiemelt jelentőségű épületeinket a "Vásárhelyi Séta" menüpont segítségével!
Az egészségügy menüpont alatt megtalálhatja az egészségügyi intézményeket, háziorvosi körzeteket, a gyógyszertárakat, melyek a térképen bejelölve, nyitvatartási idővel ellátva segítenek Önnek a tájékozódásban.
Városi lakosként olyan eseménnyel találkozik, amelyet szeretne bejelenteni a megfelelő helyre, de nem tudja hogyan fogjon hozzá? Az alkalmazás segítségével könnyen, gyorsan juttathatja el lakossági bejelentését az illetékeseknek, akár fényképekkel illusztrálva a látottakat!

Amit az alkalmazás nyújt:
- friss hírek, információk a város életéből
- részletes leírások a város látványosságairól, nevezetességeiről
- GPS koordináták segítségével online térkép megjelenítése,
- könnyen áttekinthető eseménynaptár az aktuális programok, események áttekintéséhez
- vendéglátó helyek bemutatása, ajánlása
- a városban található szálláshelyek, panziók bemutatása.
- lehetőség a lakossági bejelentésekre, amelyek segítségével Ön is hozzájárulhat városunk szépüléséhez