Subscribe to our newsletter:

BioCheck

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Sports
  • Health & Fitness
I want this app
Download from AppStore

BioCheck is een uniek systeem die kan meten hoe fit of vermoeid u bent. Onze diagnostische apparatuur is ingezet door het Coronel Instituut bij een wetenschappelijk gevalideerd onderzoek naar chronische vermoeidheid.

Biocheck is ontwikkeld om te kunnen bijdragen aan een gezonde en vitale maatschappij. Op dit moment zijn er naast BioCheck geen trajecten in Nederland waarbij zowel de diagnostische apparatuur als de methode wetenschappelijk gevalideerd zijn. Deze methode heeft zich vooral bewezen op het gebied van chronische vermoeidheid, zoals Burn-out ME en Fibromyalgie.

De BioCheck app werkt alleen in combinatie met onze biofeedbacktechnologie en websitefunctie. Op basis van de metingen van onze biofeedbackapparatuur kan BioCheck exact bepalen hoe uw vorm van de dag is en indien nodig u een naadloos aansluitend individueel trainingsprogramma aanbieden waarbij u snel hersteld van uw vermoeidheid. De app wordt ingezet als toevoeging van ons systeem om de gebruiker globaal inzicht te geven in de metingen, trainingen en resultaten.

Deze app is niet bedoeld voor de consumentenmarkt, maar uitsluitend als ondersteunend digitaal middel voor ons biofeedback systeem die zich richt op fit-, herstel- en re-integratie trajecten van werknemers.

Wilt u ook gebruik maken van BioCheck? Bezoek onze website: www.bio-check.nl en vraag uw werkgever naar de mogelijkheden.

This app use GPS in the background.
Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life.