Subscribe to our newsletter:

Kraft til idretten

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Sports
I want this app
Download from AppStore

Kraft til idretten er et "grasrot-konsept" fra Kraftinor. Kraft til idretten slår to fluer i ett smekk: Pengestøtte til idrettslaget ditt og billigere strømregning til deg! For hver kWh du forbruker, betaler Kraft til idretten 1 øre direkte til idrettslaget du har valgt å støtte.

Appen gir deg til en hver tid oversikt over hvor mye klubben din har mottatt i støtte. Du vil kunne se hvor mange støttespiller klubben har, og hvor mye ditt bidrag har vært.

Som klubbleder vil du kunne bruke appen til å verve flere støttespillere til konseptet. Som vanlig støttespiller vil du også kunne verve andre som støttespillere.

Idrettsramma er en funksjon i appen som kan benyttes av alle som laster ned appen. Funksjonen gjør at du kan dele bilder med en idrettsramme som blant annet inneholder din klubblogo, stedet hvor bildet er tatt, samt temperatur. Velg mellom ulike maler og del bildet ditt i ulike sosiale medier.

For de som ønsker å sjekke om de kan få en billigere strømregning gjennom konseptet så kan man benytte "Ta prissjekken". Ved å ta bilde av strømregningen sin å sende inn, vil man få tilbake en beregning som viser hvor mye man kan spare på å bytte til idrettsstrøm.