Subscribe to our newsletter:

Vodafone Mobile Tv

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Entertainment
I want this app
Download from AppStore

Gjithë televizioni që ju pëlqeni në smartphone tuaj. Shërbimi Vodafone Mobile Tv ju jep mundësinë të ndiqni filmat, shfaqjet e preferuara, evenimentet sportive etj në smartphone, tablet kudo ku jeni nëpërmjet rrjetit Vodafone 3G/4G/4G+ ose WiFi. Për të aktivizuar shërbimin Vodafone Mobile Tv vizitoni dyqanet Vodafone ose dërgoni SMS me text TV ne 141 në rastin e klientëve të planeve tarifore RED. Shërbimi Vodafone Mobile Tv ka këto karakteristika. 5GB Mobile Tv trafik në muaj të dedikuar në rrjetin Vodafone 3G/4G/4G+. LIVE TV, me 30 kanale televizive nga Digitalb Kanale gjeneralistë, kanale lajmesh, kanale filmash, kanale për fëmijë, kanale dokumentarësh, kanale muzikore dhe kanale sportive. Catch Up Mund të rikthehesh në kohë dhe të shohësh programe që janë transmetuar, deri në 72 orë më parë. EPG Çdo kanal vjen me guidën e programeve, me përshkrimin përkatës. Parental control Kontroll prindëror për kufizimin e shikueshmërisë së kanaleve sipas moshës së lejuar. Listë favorite Mundësia për të krijuar një grup kanalesh sipas shijeve tuaja.