Subscribe to our newsletter:

Penge

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Games
  • Word
I want this app
Download from AppStore

Star Wars, Star Trek, Trónok harca, Marvel filmek, Gyűrűk ura... Mutasd meg, hogy Te vagy a legpengébb ezekben a témákban!

A Penge egy szórakoztató kvízjáték, ahol garantáltan a kedvenc témáidból kapod a kérdéseket. Hívd ki barátaidat vagy légy merész és próbálkozz a téma mestereivel!

Nem gond, ha kihívottad épp nem online, értesül a kihívásodról és később is lejátszhatja azt. Beszélgess barátaiddal, ismerkedj más játékosokkal, gyűjtsd a címereket és a pontokat, mert így kerülhetsz be Te is a téma mesterei közé.

Filmek, sorozatok mellett megtalálod a klasszikus témaköröket is, mint matematika, biológia, irodalom, földrajz, stb. Készülj a KRESZ vizsgára, teszteld földrajz ismereteidet, mutasd meg, mennyit tudsz történelemből! A Pengével mindig frissen tarthatod tudásodat!

Saját kvízjátékot szeretnél? A Pengének elérhető egy privát verziója is, amit zárt körben lehet játszani. Ezt főként céges rendezvényekre, konferenciákra, kiállításokra ajánljuk. További részletekért keress az info@penge.hu-n.