Subscribe to our newsletter:

Jazz in Thals

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Reference
  • Music
I want this app
Download from AppStore

In samenwerking met Seven Way Media is er een app ontwikkeld die het voor de bezoeker makkelijker moet maken om een eigen programma uit te kiezen en te volgen. Zo zal de bezoeker die gebruikmaakt van de app bij het passeren van een deelnemend café verwittigd worden welke groep er op dat moment optreedt. Maar meer nog, als men zijn favorieten ingeeft, krijgt men bericht wanneer een favoriete groep start met optreden op een andere plaats dan waar men zich bevindt. Zo moet je nooit missen wat je echt wil zien. Uiteraard vindt men in de app ook alle info over het programma van Jazz in Thals, de groepen en de deelnemende café’s.

Op pinksterzondag zal ook dit jaar weer een gezellige drukte heersen rondom de Grote Markt van Herentals. Net zoals vorig jaar zal het ook dit jaar een groot succes worden. Met meer café’s en een affiche waarop de top van de Belgische en internationale jazzscene terug te vinden is, moet dit zeker lukken.

Het streefdoel is nog steeds de jazzmuziek tot bij een groot publiek te brengen. Jazz in Thals wil mensen warm maken voor de diverse stijlen en de rijkdom van jazz. Met het opzetten van nevenactiviteiten en het introduceren van een aantal nieuwigheden, doelen de initiatiefnemers nog meer op een mengeling van jong en ouder publiek.