Subscribe to our newsletter:

Zomerbingel 2016 kleuters

Free
iPad
Genres:
  • Games
  • Education
  • Educational
I want this app
Download from AppStore

Met de Zomerbingel-app 2016 voor kleuters kan je kind tijdens de zomervakantie op een leuke én leerrijke manier herhalen wat het in de 3e kleuterklas geleerd heeft. Het kan oefenen op taal, wiskundige initiatie en wereldoriëntatie. De vragen en mogelijke antwoorden worden automatisch voorgelezen. Om in te loggen gebruik je de inloggegevens voor Zomerbingel 2016 voor kleuters. Je kunt als ouder ook zelf aanduiden welke soort vragen er vooral aan bod moeten komen.

De Zomerbingel-app 2016 voor kleuters bevat een uitgebreide reeks vragen toegespitst op het eind van de kleuterschool, maar ook een pak vragen voor de andere leerjaren én voor volwassenen. Je kind oefent alleen of samen met een volwassene of broer of zus of speelt een spel met familieleden of vrienden. Zo kan de app als familiespel gebruikt worden. Spelenderwijs oefenplezier verzekerd!

Elke speler kiest zijn eigen niveau. Er zijn vragen voor de oudste kleuters, leerjaar 1, leerjaar 2, leerjaar 3, leerjaar 4, leerjaar 5 en leerjaar 6. Voor volwassenen is er een aparte reeks vragen voorzien. De Zomerbingel-app 2016 voor kleuters bevat in totaal meer dan 2 500 vragen.

Meer informatie over de Zomerbingel-apps van uitgeverij VAN IN vind je op www.zomerbingel.be.