Subscribe to our newsletter:

Savaria Filmszínház

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Productivity
  • Entertainment
I want this app
Download from AppStore

Az AGORA–Savaria Filmszínház 2013-ban ünnepelte fennállásának 40. évfordulóját. A belváros szívében található mozi egyaránt várja a szórakozásra vágyókat és a művészfilmek kedvelőit. Filmkínálatunkban kiemelt helyen szerepelnek a magyar filmek, illetve a fiataloknak szóló előadások. Rendszeres filmklubjainkon, közönségtalálkozókon, egyéb filmes eseményeken kívül a mozi hagyományos színtere a könnyűzenei koncerteknek is.

Az AGORA–Savaria Filmszínházat az elmúlt években több ütemben sikerült korszerűsíteni. A felújított külső mellett a mozi technikai eszközparkja is megújult, így a legkorszerűbb digitális kép- és hangtechnikával várjuk a filmrajongókat, akik immáron DOLBY 3D-ben is nézhetnek filmeket Közép-Európa egyik legnagyobb mozivásznán.

Ezzel az alkalmazással a filmszínházunk vetítéseire tudsz jegyet foglalni.

Az alkalmazásban a nyitó képernyőn a mai műsort látod. A képernyő balra húzásával a holnapi, majd a holnaputáni műsort is megtekintheted. Az alsó sávban tudsz váltani a holnapi, holnaputáni, majd az utolsó előtti lapon a közeljövőben vetített filmek listájára. Itt a filmek ABC sorrendben következnek egymás után.

A mai, holnapi, holnaputáni műsorban, ha kiválasztasz egy filmet, a filmről olvashatsz ajánlót, megtekintheted a film plakátját, a stáblistát, valamint megnézheted az hivatalos előzetest is. Közvetlenül linkeljük az Internet Movie Database (IMDb) oldalát, ahol a filmről minden információt megtalálsz.

A további vetítéseknél meg tudod nézni, hogy az adott filmet még mikor játsszuk a közeljövőben.
A jegyfoglalás gombra kattintva megjelenik a terem nézet.

Kattints arra a székre, ahol helyet akarsz foglalni. A szabad (zöld) és a már lefoglalt (piros) székek mellett sárga színnel a saját foglalásodat láthatod. A szürke színű székekre nem tudsz foglalni.

A terem nézetben az egész termet láthatod. A terem nézetet a mobiltelefonokhoz és a táblagépekhez hasonlóan tudod nagyítani. Kattints azokra a zöld székekre, amelyeket le szeretnél foglalni.

A foglalást véglegesíteni a "Kosár" gombbal tudod (jobb oldalon felül). Itt meg kell adnod a nevedet, e-mail címedet és a telefonszámodat. Az "Elküld" gomb megnyomásával befejeződik a foglalás. A foglalásról egy e-mailt fogsz kapni. A foglalást lemondani e-mailben, telefonon, valamint a visszaigazoló levélben küldött linken keresztül tudod.

Az alkalmazásnak a további funkciói is vannak:
-Az Információk gomb megnyomásával a moziról kaphatsz részletes információt.
-Megtekintheted a mozinkat a térképen, megnézheted a web és a Facebook oldalunkat, valamint telefonon fel is hívhatsz bennünket.

Jó szórakozást kívánunk!