Subscribe to our newsletter:

Hypnose

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Health & Fitness
  • Medical
I want this app
Download from AppStore

Nu kan du få de populære selvhypnose-programmer direkte på din iphone, ipod eller ipad.

Anmeldt i EUROMAN, feb 2013: ".....Du skal ikke gøre andet end at lytte. Det virker på undertegnede, og brugeranmeldelserne er positive....."

★ Effektfuldt og tankevækkende - Har med stor fornøjelse lyttet til “Indre ro” og det er lige hvad det er. En rigtig god fornemmelse, at vågne om morgenen.
Har ydermere vha “Mere Slank” tabt 25 kg og er nu normal vægt og tøjstørrelser. Det må siges at være ganske effektfuldt
Af Kjl82 - 10 feb, 2013

★ Waaaooow - Rigtig godt produkt! Det virker som det skal. Har dumpet køreprøven 8 gange med nervevrag og 1 lytning 3 timer før og jeg bestod med nul fejl og bemærkningen (rutineret kører) af politimanden! Jeg er en fyr på 22 år der aldrig har kørt bil før.
Af TonZzer - 10 feb, 2013

★ Røgfri.
Fra den ene dag til den næste kvittede jeg cigaretterne. Havde hørt hypnosen “røgfri” ca. 5-6 gange gennem en måned og pludselig kunne jeg stoppe med at ryge...helt uden besvær!
Af JB85555 - 17 marts, 2013.

★Slank
Af Storejette. 3/3 2013.
Rigtig god har tabt 2 kg på en uge.:)
Af Storejette.   3 marts, 2013.

★Bruger det ofte, har smidt 15 kg. Det virker. Har efterhånden købt nogle stykker, føler det virker - absolut! Af Lohals - 17 marts, 2013.

- Over 80 hypnose programmer til salg fra applikationen.
- 40 musik numre som er komponeret til at forstærke koncentrationen.
- Kvaliteten af filerne er høj, og derfor fylder de 12-17 mb.

Vigtigt: Du kan altid downloade dine produkter igen gratis. Brug den nye genskab funktion.

Hypnotisør Jacob Strachotta er kendt fra DR, DR2, TV2, TV2 Charlie, TV3, Kanal 4 og 5, og han har været i et utal af magasiner og dagblade med artikler om hypnose.

Der følger en gratis afslapningshypnose med din download. Du kan senere tilkøbe andre selvhypnoser direkte fra programmet. Priserne for disse er 99 kr. Når den er købt, kan du høre den ligeså meget du ønsker.

Når du bruger en hypnose på dansk, vil du bedre ramme den følelsesmæssige del af din hjerne, eftersom du lytter på dit primærsprog.

Vi har stort set alle de kategorier af hypnose, du kan få brug for, og hvis der mangler nogen, så kontakt os endelig. Vi vil gerne hjælpe dig.

Hypnose applikationen hjælper dig med at fjerne tanker, følelser og handlinger, som blokerer dig i at kunne gøre det, du ønsker at gøre. Den hypnotiske tilstand er god til at fjerne gamle ubevidste vaner og mønstre.

Ansvarsfraskrivelse: Dette program er til uddannelse af underbevidstheden. Det er derfor ikke et medicinsk redskab og kan ikke bruges til diagnosticering.