Subscribe to our newsletter:

Temperatur

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Weather
I want this app
Download from AppStore

Följ aktuell temperatur på över 300 platser i Sverige, baserat på pinfärsk data från www.temperatur.nu.

Aktuella temperaturer presenteras i en kartvy eller i en lista som kan sorteras alfabetiskt eller efter temperatur. Förutom aktuell temperatur kan du dessutom se en graf över hur temperaturen har förändrats under det senaste dygnet, veckan, månaden eller året.

Lägg till dina utvalda stationer som favoriter så får du en omedelbar överblick av de temperaturer du är mest intresserad av. Låt Temperatur fungera som din egen termometer - snabbt, enkelt och alltid med dig i din telefon!

Temperatur.nu är Sveriges största privata temperatursida med data från över 300 väderstationer. Till skillnad mot de flesta andra sammanställningar av temperaturer som finns på internet hämtar temperatur.nu inte data från flygplatser, som ofta ligger någon eller några mil från stadskärnorna. Temperatur.nu hämtar i stället data från privata, kommunala, företagsdrivna och föreningsdrivna väderstationer, som oftast uppdateras mycket ofta och är mer centralt placerade.

De temperaturangivelser som står efter respektive stad är de senaste uppmätta värden temperatur.nu har tillgång till. Normalt är de värdena inte äldre än 10 minuter. I de fall då temperaturen anges som N/A finns det inte något färskt värde för orten. Datum och tidpunkt i graferna är tidpunkten för senaste uppdatering. Då data hämtas från så många skilda källor kan felaktiga värden i enstaka fall förekomma, även om arbete läggs på att automatiskt sortera bort sådant.