Subscribe to our newsletter:

Date Utilizate ( Data Usage )

$0.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
  • Productivity
I want this app
Download from AppStore

O aplicatie care iti contorizeaza fiecare byte downloadat si are grija ca sa nu depasesti data de utilizare lunara ce poate sa iti genereze un cost suplimentar ridicat din partea furnizorului de telecomunicatii.Daca nu utilizezi la maxim limitarea utilizarii datelor de frica unui cost suplimentar,aceasta aplicatie va contoriza fiecare byte downloadat si face pentru tine o super simpla previziune a datei cand ai putea depasi limitarea cea ce duce la o pretioasa economisire a banilor luna de luna.Asa ceva ti-ar aduce o relaxare a mintii.

Punctele forte ale aplicatiei sunt:

Setarea aplicatiei este usoara.Ai nevoie doar sa setezi o singura data limita lunara de date(exemplu:200 pentru 200 Mb de date lunare planificate) si data de incepere a ciclului lunar de facturare(exemplu: 5 daca ciclul de facturare incepe pe 5 ale fiecarei luni).Da,doar atat e necesar iar aplicatia va face restul.

Aceasta aplicatie are un algoritm inclus ce contorizeaza cate date au fost utilizate in reteaua telefonica pentru:3G,4G,Edge,Gsm etc totodata cate date au fost utilizate prin Wi-Fi.Poti sa comuti fara nicio problema intre reteaua Wi Fi si cea telefonica.Aceasta aplicatie are grija sa te informeze cate date au fost utilizate in fiecare retea.

Urmareste care e consumul de date utilizate lunar si iti arata suma utilizata ca si culoarea tip din bara progresiva.E verde daca esti in zona de protectie a utilizarii datelor,e portocaliu daca esti in apropierea limitei si e rosu daca ai depasit-o.E super usor de utilizat si e foarte de ajutor.Daca iti plac detaliile vei fi informat cat anume ai consumat in aceasta luna si cat ai consumat in procente din Limita de data impusa.

Aceasta aplicatie are implementate o functie numita Data Doctor*."Data Doctor" face o Analiza inteligenta pe modelele utilizate si iti previzioneaza cand anume vei depasi limitarea datelor.Astfel vei putea sa iti organizezi mai bine datele utilizate.

"Data Doctor"este introdusa in sistemul de avertizare timpuriu care avea incorporat un sistem de coduri de atentionare care te informa cand anume esti in pericol sa iti depasesti limitarea de date si care totodata iti sugera cum anume sa iti optimizezi utilizarea datelor ca sa nu depasesti limitarea dar insa sa te folosesti la maxim de ea.

Poti sa folosesti butonul "Data Doctor' pentru a primi Solutii intelepte pentru o utilizare optima
-Cand "Data Doctor" este verde inseamna ca esti in zona de protectie a limitarii si ca nu vei depasi limitarea pana la finalul lunii.
-Cand "Data Doctor' este rosu inseamna ca esti in pericol sa depasesti limita lunara inainte de incheierea lunii.

Ai imprumutat unui prieten pentru o perioada de timp Iphone -ul/IPod-ul tau si vrei sa verifici daca el/ea a downloadat ca sa iti afecteze limita de utilizare date.Foarte simplu!Aceasta aplicatie are functia "De la ultima utilizare" care include si un astfel de scenariu si te ajuta sa afli acum si nu la finalul lunii(dupa ce ai primit factura)care e volumul de date downloadat de la ultima deschidere a aplicatiei.

Are Memento Resetare ce iti reaminteste de resetarea contorului de date utilizate lunar.

Functia "De la ultima redeschidere"te informeaza cu exactitate cu privire la volumul de date downloadat de cand (IPhone/Ipod)a fost deschis.

Pentru utilizarea planului de date nelimitat introduceti 0 in Limitare data.Si vei primi toate detaliile,cu exceptia procentelor din Limitarea de date utilizata atata timp cat e nelimitata.

* Butonul "Data Doctor" apare in aplicatie in coltul dreapta sus.Butonul acesta e vizibil doar dupa trei zile din ciclul de facturare curent,deoarece "Data Doctor" are nevoie de cel putin trei zile de utilizare a datelor din Analizarea Inteligenta.