Subscribe to our newsletter:

PubliCenter

Free
iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Book
I want this app
Download from AppStore

PubliCenter is een intuïtieve reader die je in staat stelt optimaal een tijdschrift, boek of krant in pdf- of ePub-formaat te lezen, zonder je zorgen te hoeven maken over allerlei instellingen.

Via onze kiosk krijg je een helder overzicht van alle bladen en boeken die direct beschikbaar zijn. Naast betaalde producten, abonnementen en losse (en oude) nummers vind je hier ook veel proefnummers die je direct kunt downloaden. De producten zijn eventueel verrijkt met interactieve onderdelen zoals film- en muziekfragmenten, extra foto’s en hyperlinks. Daarnaast biedt PubliCenter de mogelijkheid om op bepaalde artikelen te reageren en de reacties van anderen te lezen.

Heb je een abonnement afgesloten op een blad, dan vallen de nieuwe nummers automatisch bij je op je virtuele deurmat. Raakt je iPad te vol, dan kun je met een gerust hart boeken die je al gelezen hebt op je virtuele zolder zetten. Dat ruimt op, maar je kunt ze te allen tijde weer op je iPad terugplaatsen wanneer je ze opnieuw wilt lezen.

Optimaal bedieningsgemak.
PubliCenter biedt als enige reader ter wereld ‘multi sliders’, waardoor je heel eenvoudig flexibel tussen hoofdstukken voor en achter in een boek kunt wisselen zonder dat je hiervoor gebruik hoeft te maken van vaste bookmarks. Vergelijk het met je vingers die je vaak tijdelijk tussen bladzijden houdt omdat je daar straks weer verder wilt lezen.

Uniek is ook ons ‘bureau’. Ben je in 2 of 3 boeken tegelijk aan het lezen of leren en moet je regelmatig van boek wisselen? Plaats ze dan op je bureau en wissel tussen de boeken met één klik. Natuurlijk onthoudt PubliCenter altijd waar je bent gebleven met lezen.

Indien een boek voorzien is van een inhoudsopgave, biedt PubliCenter een unieke zoekfunctionaliteit waarbij je uitsluitend kunt zoeken in de tekst van de sectie-, hoofdstuk- en paragraaftitels waarmee je razendsnel bij de juiste content wordt gebracht.

Ook je eigen pdf- en ePub-bestanden kun je vanuit Mail of ‘bestandsdeling’ toevoegen, op je leestafel plaatsen en optimaal lezen met onze reader.

In je ‘boekenkast’ vind je uiteindelijk alles wat je ooit hebt aangeschaft en/of gelezen overzichtelijk terug, waarbij je ook zelf opbergmappen kunt maken om alles makkelijk te rangschikken.