Subscribe to our newsletter:

Västerholm

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Entertainment
  • Education
I want this app
Download from AppStore

En riktigt bra skola

I vår skola går 660 elever från förskoleklass till år 9. Där möter de 100 medarbetare som gör allt för att skoldagen ska bli så bra som möjligt.

Det är viktigt för oss att eleverna känner sig trygga när de är i skolan.

Från förskoleklass till år 3 går man på lågstadiegården, och efter skoldagen finns fritids och hemspråksundervisning i samma lokaler.

Mellanstadiet har en egen byggnad där barnen finns från år 4 till år 6. I byggnaden finns också rejäla utrymmen och massor med aktiviteter för eftermiddagsverksamheten.

På högstadiet har vi skapat möjligheter för att elever och vuxna ska kunna mötas även utanför lektionstid. Lärarna kan välja att fika tillsammans med eleverna på café Nian eller spela och samtala i spelhallen eller träffas i skolans grönskande trädgård. Nyligen har skolans alla boksamlingar fått en gemensam placering i biblioteket i högstadiets byggnad, dit alla skolans barn är välkomna att låna böcker. Biblioteket är bemannat med två lärare på deltid som hjälper till med lån och lästräning.

Vid sidan av trygghet vill vi också satsa extra på skolans miljö. En miljö som präglas av omtanke och är välordnad och prydlig tror vi skapar goda förutsättningar för inlärningen. Det sänder också en signal om att skolan är viktig.

För att ytterligare öka trivseln i skolan så bjuder vi alla barn och medarbetare på en enkel frukost varje skoldag.

Vi skickar med lunchpaket när barnen är på studiebesök eller utflykter.

Denna app är för dem som vill följa vår verksamhet, detta gäller föräldrar, elever och de som är allmänt intresserade av en skola i världsklass

Ladda ner appen och följ oss genom:
-Nyheter
-Kalendarium
-Matsedel
-Bloggar
-Youtube
-Samt en del annan nyttig information