Subscribe to our newsletter:

Josefin Skolböcker

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Games
  • Education
  • Educational
  • Family
I want this app
Download from AppStore

Josefin-skolböckerna är ett nytt och revolutionerande sätt att göra skolböcker på. Böckerna består av en underhållande historia kompletterad med spännande interaktiva uppgifter där ljudeffekter och läckra animationer ingår.

Josefin-skolböckerna består av följande interaktiva böcker:
- Lär dig stava med Josefin och bli en läslus
- Lär dig gånga med Josefin och bli ett räknegeni
- Lär dig engelska med Josefin ”Hello”

Studera med Josefin och bli en läslus
Josefin har flugit till Solön med sina vänner; ormen Ozzy, fågeln Pip och musen Musselina.
De går på upptäcktsfärd i den magiska världen och ramlar in i ett spännande bokstavsäventyr där de samtidigt lär sig stava.
I den här interaktiva läseboken lär sig barnet följande saker på ett nytt, roligt och annorlunda sätt:
Alfabetet, Vokaler, Konsonanter, Tvåstaviga ord, Tre- och fyrstaviga ord, Adjektiv, Pronomen, Verb, Stumma bokstäver, Luriga ord, Främmande ord.

Studera med Josefin och bli ett räknegeni
Josefin har i den här interaktiva matematikboken gett sig ut på äventyr i semesterparadiset Solöns magiska värld. Här möter hon ormen Ozzy, som älskar att räkna och multiplicera. På så sätt kan han hålla ordning på alla de lustiga djuren på ön. Josefin kan räkna till åtminstone 100, men hon vill också gärna lära sig multiplikationstabellerna och bli ett räknegeni precis som sin gode vän Ozzy.
I den här interaktiva matematikboken lär vi oss räkning och multiplikationstabellerna upp till 20-tabellen på ett nytt, roligt och annorlunda sätt. Målgruppen är barn mellan 6 och 9 år.

Josefin har just fått besök av sina vänner ormen Ozzy, fågeln Pip och musen Musselina på Solön. Vilka spännande äventyr har Josefin hittat på åt sina vänner?
"Do you speak english?", frågar Josefin sina vänner.
"Yes, we do", svarar de.
"Då passar det ju bra att vi ska gå på skattjakt", säger Josefin.
Om de ska hitta spåren till skatten måste de tala engelska. Ju fler engelska ord de kan, desto fler spår kan de hitta.
I den här interaktiva läseboken dras barnet in i en underhållande historia samtidigt som det på ett roligt och varierande sätt lär sig mer än 200 engelska ord. Målgruppen är barn från 6-7-årsåldern, och de svåraste uppgifterna är en utmaning även för barn i 10-årsåldern.

Josefin-skolböckerna rekommenderas av författaren och familjeterapeuten Jesper Juul; författare till boken ”Dit kompetente barn”. Jesper Juul säger:
”De interaktiva Josefin-skolböckerna är ett naturligt och viktigt komplement till skolundervisningen. Med de interaktiva Josefin-skolböckerna lär sig barnen på ett enkelt sätt och utvecklas snabbare”.

Bästa hälsningar

KREA MEDIE A/S