Subscribe to our newsletter:

Krisinformation.se

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Reference
  • News
I want this app
Download from AppStore

Krisinformation.se är din ingång till information från myndigheter och andra ansvariga om hur de hanterar olika kriser och samhällsstörningar. Informationen riktar sig till allmänhet och media och ska underlätta för dig att hitta den information du söker.

Du kan följa Krisinformation.se via denna app samt via webbplatsen, sociala medier och RSS-flöden. I appen hittar du samma nyheter som publiceras på www.krisinformation.se. Här finns även en särskild avdelning med länkar till störningsinformation hos el-, tele- och trafikbolag som kan vara särskilt intressanta när du reser eller rör dig i samhället.

På webbplatsen hittar du fördjupad information om samhällets och din egen beredskap och hantering vid en kris eller samhällsstörning. Krisinformation.se är en informationstjänst som är gemensam för alla myndigheter och drivs av Myndigheten för samhällskydd och beredskap (MSB). Besök oss gärna på www.krisinformation.se.

Appen består av följande delar:

Mitt flöde
Listar alla nyheter från de senaste 14 dagarna och aktuella varningar baserat på dina egna inställningar för vilka län du särskilt vill följa.

Lista
Listar alla nyheter från de senaste 14 dagarna och aktuella varningar. Här kan du filtrera resultaten på område.

Karta
Visar geografisk position för samtliga nyheter från de senaste 14 dagarna och aktuella varningar.

Länkar
Länkar till drift- och störningsinformation hos olika myndigheter och operatörer inom olika ämnen. Överst i varje ämne är länkarna grupperade efter aktörer som har verksamhet i de områden du har ställt in under ”Mitt flöde”.