Subscribe to our newsletter:

Erbis Online

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
I want this app
Download from AppStore

LET OP: Deze app is alleen bruikbaar voor zakelijke gebruikers van de energiemonitoringsdienst ErbisOnline. Meer informatie over ErbisOnline vindt u op http://www.erbisonline.nl

ErbisOnline is een energiemonitoringsdienst van Van Beek waarmee u grip krijgt op het energiegebruik van uw organisatie. Efficiƫnt energiebeheer is onmisbaar. Niet alleen vanwege de stijgende kosten, maar ook in toenemende mate om duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap na te streven. Met ErbisOnline heeft u een instrument in handen om uw ambities, prestaties en energieverbruiken zichtbaar te maken, te bewaken en te optimaliseren. ErbisOnline kent een modulaire opbouw waarbij u gefaseerd grip kunt krijgen op uw energiegebruik:

- Inzicht in uw verbruiken via website of iPhone/iPad
- Actieve bewaking en signalering bij overschrijdingen van
uw normen en budget
- Optimalisatie van uw energiegebruik door coaching
installateurs en gebouwbeheerders
- Factuurcontrole en budgetbewaking

Ook binnen uw organisatie wordt een goed inzicht in uw energieverbruik van groeiend belang. Wilt u daarom uw energiestromen monitoren, echter u hebt niet de tijd, de kennis of de middelen om dit zelf uit te voeren? Met ErbisOnline van Van Beek nemen wij graag uw gehele energiemanagement uit handen. Met een abonnement op ErbisOnline hebt u de beschikking over een adequaat energiemonitoring systeem, ondersteund door een team van ervaren experts.

Als toevoeging op de bestaande dienstverlening heeft Van Beek voor haar abonnees deze gratis ErbisOnline app ontwikkeld voor de iPhone en iPad gemaakt waarmee meterstanden kunnen worden ingevoerd en informatie kan worden opgevraagd.