Subscribe to our newsletter:

Makelaardij G.D. Bakker

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Utilities
I want this app
Download from AppStore

Welkom op de App van Makelaardij G.D. Bakker B.V.

Door uitgebreide zoekmogelijkheden en een verbeterde fotopresentatie is het nu nog makkelijker om uw droomhuis te vinden.
Professioneel, deskundig, integer en laagdrempelig zijn slechts enkele kenmerken die volgens onze opdrachtgevers van toepassing zijn op onze dienstverlening.
Naast aan- en verkoop en van onroerend goed bent u bij ons op het juiste adres voor al uw taxaties. Er is praktisch geen straat en bijna geen huis meer in Den Helder dat nog geheimen voor ons heeft!
In de huidige "kopers-markt" is het zeer verstandig om een professional in te schakelen voor uw aankoop. Vraag vrijblijvend naar de voorwaarden en het speciale actietarief, dan zorgen we ervoor dat u nooit te veel betaalt voor uw nieuwe woning!

In de ruim 35 jaar die Makelaardij G.D. Bakker BV inmiddels actief is op de Helderse onroerend goed markt, heeft het zich, door kwalitatief hoogstaande diensten te verlenen, een sterke positie binnen deze markt verworven. Er is praktisch geen straat en bijna geen huis meer in Den Helder dat nog geheimen voor ons heeft. Vanaf de watertoren en De Vijfsprong springt ons kantoor op de hoek van de Middenweg / Buys Ballotstraat direct in het oog.

Ik sta voor u klaar om u, net als in de afgelopen jaren, te begeleiden bij de verkoop van uw eigen woning of om de woning van uw dromen aan te kopen, zodat u kunt zeggen dat u zich dankzij Makelaardij G.D. Bakker BV "thuis voelt in uw huis"